Torsdag 29/2-2024 Skottdagen
Vi gick till förskolan och det var lite kallt men uppfriskande i väst. Man blev ändå varm när man gick med två barn i dubbelvag men bra nedkylning av armarna. När vi kom till förskolan hade hennes vän A gjort en fin teckning till henne som hon överlämnade direkt i hallen. Juni hade roligt på förskolan och lekte med sin vän A för fullt när jag hämtade henne. Vi fick berättat av en av pedagogerna om en liten rolig historia. Juni och A hade pratat om vem de skulle gifta sig med när de blev stora och var lite osäkra på vem det skulle vara. Juni föreslog så att de kunde gifta sig dem båda två. Dock så behövde de få spermier från en pojke för att allt skulle bli komplett. Då vet vi!
 
Lucien och jag läste alfons, han diggar mu knyt bara knyt alfons. Han tycker också om Milla, och alfons såklart. Han somnade tidigt och vaknade tidigt, så jag agerade lussesäng en ganska stor del av tiden. 
 
Sedan åkte vi buss till BK 2.0 som var fullt som vanligt men vi lyckades kränga en plats. Juni tog en våffla, lucien en croissant och jag en late plus en macka. 

Vi blev supermätta och åkte hem. Det blev lite rolig allmän lek, men också städning sedan när mamma kom hem. Och syskonläsing. 
 Mammanattning! Godnatt!