Fredag 30/12-2022
Några gånger om året får jag städ-ryck. Och då är det bara för barnen att haka på. Som tur är älskar Juni att dammsuga. Hon blev jättearg när jag började dammsuga i hennes rum. "JAG ska dammsuga MITT rum! Nu dammsuger du ALLT. Nu finns det ingen smuts kvar till mig!" Som tur var sparade jag lite smuts.

Vi klädde av julgranen och kastade ut den över balkongen. Efterråt berättade Juni exalterat för pappa om vad vi gjort och att julgranen är nog i Danmark nu.
Barren var tyvärr kvar hemma.

Lucien fick en egen tallrik med en droppe morotssoppa till lunchen idag. Det tyckte han var oerhört roligt, och blev alldeles vild med tallriken.

Han är visserligen rätt vild generellt. Han tar sig både framåt och bakåt (dock inga långa sträckor), men främst åt sidorna. Han är så stark! Ligger på mage flera timmar varje dag och kan resa upp armbågarna och luta på händerna utan problem. Sovandet är däremot under kritik. Han är lättväckt på dagarna och vaknar också ganska ofta på nätterna. Men eftersom han sover i vår säng, och somnar om lätt, så går det jättebra ändå.

Eftersom det trots lättväcktheten fungerar så bra har vi ännu inga sovrutiner. Så Lussen fick vara med på På spåret-myset med kex, ost, vin och bus på kvällen!