Söndag 31/1-2021
Efter vantbråk och diverse utbrott ("sista kortet i korthållaren sitter fast, uuueeee" och "nu har jag fått ut sista kortet, nu är korthållaren TOM, uuueee") skulle vi cykla iväg till BK för en tröstvåffla. Halvvägs somnade Juni (klart man blir trött av att kämpa med det humöret).

 Vi cyklade hem igen och skulle lägga den lilla stackaren att sova. Men då vaknade hon till.

Så vi klädde på oss och cyklade iväg för nytt våffelförsök. Då var BK fullsatt. Så vi köpte med oss en semla hem och lekte lite på Sofiero istället. Eller... "lekte". Juni ville bara vara i famnen och när jag satte ner henne vid lekplatsen kom ett ilsketjut. Sofiero var fint i snön i alla fall.

På eftermiddagen var vi tvungna att hitta på något man kunde göra ståendes i famnen, eftersom den lilla närhetsmofflan inte accepterade något annat. Så vi städade köket och hjälptes åt att skrubba skåpluckorna.

Sen var det tillräckligt med närhet tankad för att klara av en promenad.

En av Junis favoritaktiviteter just nu är att ta på sig sina vinterskor själv, utan att vi är på väg någonstans. Sen vill hon att jag ska ta på mina också. Lite oklart vad hon får ut av det, men hon är imponerande duktig i alla fall.