Torsdag 30/11-2023
Äntligen torsdag, äntligen "buss!". Ibland frågar jag Lucien vad han tänker på. Nästan alltid kollar han rakt på mig och svarar tydligt "buss!".

Vår klassiska torsdagsfika.

På öppna förskolan var det fullt idag, så vi gick till biblioteket istället, vilket också var supertrevligt.

När jag hämtade Juni från förskolan berättade pedagogerna imponerat hon hade stöttat en kompis som inte ville säga förlåt till henne väldigt fint med "jag vet hur du känner. Jag brukar också vilja inte säga förlåt Ibland. Men det måste man." Lilla klokmofflan.

Vi bestämde oss för att åka till öppnis på eftermiddagen, allihopa. Det var väldigt mysigt. Juni satt länge och byggde fina hus. Lussen tände och släckte julbelysningen lika länge.

När det var dags att städa kom ett barn och sparkade ner ett av Junis hus. Jag sa ifrån till barnet, men Juni verkade oberörd. Hon sparkade ner sitt andra hus, som reaktion. Efter en liten stund kröp hon upp i min famn och viskade gråtandes att "mamma... jag hade inte tittat färdigt på det huset han tog sönder". 

När vi kom hem fick vi meddelande från kompisen B som skulle åka pulka och undrade om vi ville med. OM vi ville!! Och så kul vi hade!