Tisdag 31/1-2023
Idag har vi inte gjort något särskilt utöver det vanliga med gym, öppen förskola, bokläsning, klädrensning, matlagning, lek, osv osv. Men tre extra gulliga saker gjorde barnen idag:

1. Vi träffade Junis kompis Astrid när vi kom till förskolan. Jag berättade för Astrid att Juni saknat henne mycket när hon varit borta länge från förskolan. Juni lade till "nästan så jag fick tårar i ögonen". Vilket var vad jag fick när jag hörde Juni säga så.

2. På gymmet charmade Lucien damerna extra mycket genom att hälsa på dom ("hej!"), vilket, helt befogat, gjorde dom alldeles till sig.

3. På väg hem från förskolan stannade Juni cykeln och sa att jag inte fick gå utan henne, för hon skulle stanna och titta. Jag undrade vad hon tittade på. "Jag tittar på blommorna. Dom är så fina! Jag ska plocka en till farmor. Och en till pappa."

Mindre gulliga saker som hände var att Juni tömde hela Luciens babygym på leksaker och plockade över dom till sitt bord när han satt och lekte. Det gillade han inte. Inte jag heller.

Det regnade idag!