Tisdag 28/2-2023
Lucien har börjat tjura om att åka vagn. Han somnar inte som han brukar, utan blir ledsen. Förmodligen är han hungrig. Eller i alla fall inte proppmätt, som han föredrar. Han är nämligen väldigt lättdistraherad nuförtiden och vill helst inte amma alls när det händer saker runtomkring. Vilket det såklart gör när man är barn nr 2. Han äter bra med vanlig mat, men inte tillräckligt för att vara nöjd utan mjölk. I alla fall tog vi oss till affären och sen kyrkans öppna förskola. Juni tyckte det var jättekul och sa efteråt att hon gärna följer med fler gånger. Tror mest hon gillade fikat, men det respekterar jag.

Efter lunch åkte vi till förskolan för föräldramöte. Efter mötet skulle vi till en lekplats och koka gröt med "äppel-pott" (äppelkompott) till mellis. Vi hade lyxen att få med oss en av favoritkompisarna från förskolan. Tjejerna hjälpte till att tända stormköket och laga gröten.

Som vi sen fick äta i solen!

Efter en massa lek gick vi hem, åt middag och sen gick vi faktiskt på nattningspromenad i dubbelvagnen för att kombinera hundrastning med nattande, eftersom pappa var borta och spelade badminton på kvällen. Juni somnade gott. Lucien somnade absolut inte, och fick komma till bärselen och mysa efter en stund när han blev ledsen. One down i all fall!