Tisdag 27/7-2021
Idag har vi trädgårdsfixat ännu mer! Juni tycker det är sådär kul. Fast mellan ogräsrensandet leker vi en del, så hon är inte helt missnöjd. Bara ganska.

Också har vi badat badkar tillsammans. Tydligen i 143 liter vatten, enligt pappas nya vattenmätare. Stämmer inte då vi även lekt med vattenspridaren. Och tvättat två tvättmaskiner. Oavsett, sen valde Juni outfit själv. Skjorta och stövlar. Och ville gå på promenad med Prada på byn.

Familjen har bestämt sig för att sluta amma. Eller alla var väl inne helt med på beslutet. När vi berättade för Juni att det inte blir mjölk ikväll utan att pappa ska läsa saga var svaret "nej.". Nåväl, två mot en. Hon var inte glad på kvällen men tyckte efter ett tag att det var rätt mysigt att läsa pippi. Tills Pippis mamma nämndes i boken, då blev hon ledsen igen. Då fick hon vara i pappas famn och lyssna på babblarna tills hon somnade. Får se hur natten går. Hon har redan vaknat en en gång, velat komma ner från spjälsängen, tagit pappas händer, gått över till mammas och pappas säng, klättrat upp i den och somnat om direkt.